Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Det här är jag

Hej!

Jag heter Begonia och har varit jättestressad de senaste åren. Om du kollar på detta foto kanske känns det inte så, men det finns en skillnad: nu hanterar jag min stress och låter den inte styra mitt liv.

Och här erbjuder jag hjälp till dem som också vill hantera sin stress och leva sitt bästa liv.

Välkommen!

Annons

4 reaktioner till “Det här är jag

  1. Hej, Begonia. Vilken bra initiativ. Jag också känner mig stressad ibland och vill gärna få tips från dig.

    //Gabriela Marcondes

    Gilla

    1. Hej, Gabriela, vad roligt att få höra av dig! Jo, visst är det så? Ibland behöver vi bara lite hjälp och första modiga steget brukar vara att acceptera det och försöka göra något åt det. Det blir ju en ära för mig att kunna erbjuda dig vad som jag har fått lära mig och dessutom har funkat för mig. Du får gärna fråga och kommentera. Kram!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: